Vezi noutățile din domeniul topografiei!

Aici vei afla cele mai recente știri din domeniul topografiei și al geodeziei și vei descoperi proiectele noastre.

ANALIZĂ – Finanțarea proiectelor în Județul Arad prin programul Anghel Saligny (PNDL 3)

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” are ca obiectiv modernizarea comunităților locale prin realizarea de investiții în infrastructura locală, drumuri județene și locale, infrastructura de apă și canalizare, stații de epurare a apei, extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale. Programul se desfășoară în perioada 2021-2028 având o valoare de 50 de miliarde de lei.

Citește mai departe

Birourile de cadastru și carte funciară din Județul Arad.

În România găsim informații despre fiecare imobil, teren sau construcție în baza de date digitală sau arhivele ANCPI (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară). ANCPI este agenția statului care se ocupă cu gestionarea din punct de vedere tehnic și juridic al proprietăților publice și private de pe teritoriul României.

Citește mai departe

Oportunitatea atragerii fondurilor europene în județul Arad, provocare sau dificultate?

Fondurile europene reprezintă o șansă bună pentru fiecare comunitate din România să își dezvolte infrastructura edilitară, socială sau educațională. României îi sunt alocate în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 [POR], aproximativ 8.5 miliarde de euro, din care 1.5 miliarde reprezintă contribuția României în cadrul acestui program.

Citește mai departe

Ai nevoie de un studiu topografic?

Realizăm totul de la A la Z. Executăm măsurători de precizie înaltă, analize tehnice detaliate și oferim soluții optime în rezolvarea cât mai eficientă și rapidă a lucrărilor tale.

Contactează-ne