Vrem să facem lucrurile mai bine

Suntem o echipă experimentată, cunoaștem foarte bine documentațiile, normele legislative, metodologia din domeniul în care activăm, dar și realitățile din teren. Principalul nostru scop este de a oferi clienților servicii de înaltă precizie și calitate.

De ce Digital Mapping?

Digital Mapping este o companie autorizată ANCPI, constituită dintr-o echipă de specialiști cu înclinație spre servicii de calitate, promptitudine și profesionalism. Putem afirma cu tărie că avem capacitatea de a efectua orice tip de lucrare din domeniul cadastrului, cartografiei, topografiei și geodeziei, oferind garanția lucrărilor pe care le executăm.

Punem înainte de orice satisfacția clienților noștri, răspundem cerințelor acestora cu operativitate, analizând actele și cerințele tehnice în cel mai scurt timp și respectând termenele limită de predare a proiectelor.

Investim periodic în echipamente ultra-moderne pentru a asigura calitatea și acuratețea măsurătorilor și pentru a diversifica tipurile de lucrări pe care le executăm, fapt ce ne permite să oferim un timp excelent de răspuns, dar și soluții optime și rapide de soluționare a cerințelor preluate.

Suntem aici să oferim servicii moderne, cu accent pe profesionalism.

Existăm pentru clienții cu un mindset diferit. Cei care sunt deschiși către mijloacele viitorului, dar au păstrat lucrurile importante ale trecutului: corectitudinea, profesionalismul și rigoarea necesară lucrului bine făcut. Venim în întâmpinarea lor cu soluții optime și rapide, pentru orice situație ce poate apărea în execuția sau proiectarea lucrărilor de construcții industriale, edilitare, civile sau de drumuri și poduri.

Oferim Internship!

Ești la început de drum și îți dorești o carieră în acest domeniu? Vino alături de noi. Îți garantăm o dezvoltare profesională armonioasă, implicare în proiecte reale și multă încredere. Sunt sigur că vom crește împreună. Dacă ești convins și îți place ceea ce facem noi, trimite-ne un CV la office@digitalmapping.ro.

Ai nevoie de un studiu topografic?

Realizăm totul de la A la Z. Executăm măsurători de precizie înaltă, analize tehnice detaliate și oferim soluții optime în rezolvarea cât mai eficientă și rapidă a lucrărilor tale.

Contactează-ne